Beide partners zijn al jarenlang actief in dit metier en kunnen bogen op een overtuigend ‘track record’. Referenties worden u op aanvraag verstrekt.

Antal van der Laken studeerde aan de Rijksuniversiteit Utrecht en startte in 1991 zijn carrière bij Baker & McKenzie. Door de jaren heen hield hij zich intensief bezig met ondernemingsrecht. Antal beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van overnames, venture capital transacties, financieringen, bedrijfsherstructurering en de algemene vennootschappelijke praktijk. Als juridisch adviseur is Antal verbonden aan Proclare, Interhealth Holding en het NIC.
Chris van Ouwerkerk is gespecialiseerd in financieringen, due diligence, onderhandelingen, fiscale zaken, financiële verslaglegging en cashflow management. Na een dienstverband bij KPMG heeft hij zich bezig gehouden met de directievoering bij diverse ondernemingen. Chris beschikt over ruime kennis van overnames, private equity transacties en bedrijfsstructureringen en realiseerde vanaf 2000 samen met Jos Houben en Antal van der Laken meerdere investeringen, carve outs en buy and build-transacties in de publieke en private sector.